Árak és Információk

Kedves leendő, és visszatérő vendégeink!
Visszatérő vendégeink, akik évről évre egyre többen vannak, már tudják hogy az árakkal kapcsolatban személyre szabott árajánlatot kapnak, mivel újra és újra nálunk nyaralnak.

Kedves leendő vendégeink!
Kérjen tőlünk Ön is személyre szóló árajánlatot! Egy ingatlannál általában a maximális létszámra határozza meg bérbeadója az árat. Ezt azt jelenti hogy a maximális létszámra kalkulált ár változhat, ha az ingatlant kevesebben, vagy esetleg pótágyazhatóság esetén többen bérlik ki. Az utóbbi évek tapasztalata, hogy egy kisebb ingatlant (4-5 fő) maximális létszámra bérelnek ki, és ezután 1, vagy akár több napra is megnő a vendégek létszáma, akár a duplájára. A plusz vendégekre is van, természetesen egy minimális ár, amit meg kell fizetni! Ez általában 1500-2500 ft./fő/éj+IFA

Családunk a kölcsönös bizalom elvét támogatja, amit az előzetes megállapodáson felül érkező vendégek részéről is elvárunk. Ez azt jelenti hogy ha rajtunk múlik, akkor nem ellenőrizzük a maximális létszám feletti pluszban érkezőket, mivel nekünk az a fontos hogy a vendégek jól érezzek magukat, pihenjenek, de oda-vissza alapon elvárjuk, hogy jelezzék felénk szándékokat! Az árakat befolyásoló tényezők, ami miatt változhat a bérleti díj. Elő-, utószezon, akciós, last minute. Elő-, és utószezoni szoba, apartman árak: 3000-5000 ft./fő/éj Főszezoni szoba, apartman árak: 3500-6000 ft./fő/éj

A nyaralók árai arányosan változnak, vagy függenek a vízparttól való távolságtól, az ingatlan minőségétől, befogadóképességétől, és a bérleti időszak hosszúságától. Egy közvetlen vízparti szállás magasabb árfekvésű, úgy mint egy jó minőségű ingatlan is. A befogadóképességnek egy nagyobb (8-16) fős ingatlannál van szerepe, mivel nagyobb létszám esetén jobban oszlik a bérleti díj, így egy főre kevesebb a költség mintha kevesebben bérelnék ki a nyaralót. 4-5-6 éjszaka bérlés esetén a költségek (takarítás, ágynemű), ugyan úgy megvannak, mint hosszabb tartózkodás esetén, ezért a rövid bérlés minimális költséggel többe kerül. Ezért a turnusváltások szombattól szombatig tartanak alapesetben. A nyaralók elő-, utószezoni ára: 3000- 5000ft./fő/éj A nyaralók főszezoni árai: 3500-14000 ft./fő/éj között változnak.

Nyaralótól függően természetesen gyermekkedvezményt is tudunk biztosítani. 1 éves kór alatt, teljesen ingyenes, 1 éves kor felett megegyezés alapján. Az idegenforgalmi adó 18 év felett fizetendő, 400 ft./fő/éj.

A SZÉP kártyát elfogadó szállásaink kínálata folyamatosan bővül.

Személyes árajánlat kérése esetén a legjobb árat kalkuláljuk ki Önnek! Kérem írja meg a következőket! -Melyik időpontban jönnének pontosan, mennyi időre (a turnus váltások szombattól szombatig tartanak)? -Hány fővel jönnének? -Hány hálószobás házra lenne szükségük? -Készpénzzel vagy SZÉP kártyával szeretnének fizetni? -Milyen távolságig felelne meg maximum a szállás Önöknek a Balatontól? -Körülbelül milyen árfekvésre gondoltak?