Kedves vendégeink!

Várjuk Önöket Balatonfenyvesen!
Nem titkolt szándékunk, hogy Önöket a számunkra oly kedves Balaton partjára, a déli parton található hangulatos kis faluba, Balatonfenyvesre csábítsuk! Azt reméljük, hogy az Önök számára is felejthetetlen lesz a családi, baráti nyaralás!

A Balaton, Magyarország jelképe a hazai vízi turizmusban.
A tó, és a közvetlen környezetében nagyon sok az olyan programlehetőség, amire egy felhőtlen nyaraláskor szüksége van a turistáknak, és a pihenni vágyóknak. Kevés olyan ember van kis hazánkban, akinek egy balatoni nyaralás hallatán ne villanna be egy kellemes emlékkép: vidám családi fürdőzés, beszélgetős esték a teraszon, hajó kirándulás, bórtúra, csodás naplemente, egy szerelem …

Ha mindezekben az élményekben még nem volt része,
ne hagyja ki, ha igen élje át újra! Élményekben gazdag nyaralásukhoz kínálunk szálláslehetőséget, és reméljük, hogy színes kínálatunkban mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt!

Tájékoztatjuk Önöket,
hogy a főszezon Június 25-től Augusztus 25-ig tart. Az idegenforgalmi adó 400Ft/fő/nap minden 18. életévét betöltött személy után. Ha Önök a mi szálláshelyeinket veszik igénybe, akkor biztosan számíthatnak arra, hogy:

valamint:

Napjainkra a kutyával
és egyéb háziállattal érkező vendégeink száma megemelkedett, így sok szálláslehetőségnél már megengedett a kedvenc bevitele, természetesen előzetes egyeztetés után, és a megfelelő feltételekkel.

Szállás lemondása: Az érkezés előtt 30 nappal lehetséges.

Érkezés és távozás a szállásról
A szállást az érkezés napján legkésőbb 14 órától lehet elfoglalni, és az utolsó nap legkésőbb 10 óráig kell elhagyni, ez a érvényes a turnus váltás idejére is! Ha kínálatunkban nem talál Önnek megfelelőt, írjon nekünk, mi szívesen szánunk időt arra, hogy megtaláljuk családjának a megfelelő álomnyaralót! A foglalással kapcsolatosan érdeklődjön telefonon, vagy email-ben! Szívesen állunk rendelkezésére, ha személyesen szeretné megtekinteni a kiadó ingatlanokat! Várjuk kedves vendégeinket! Minden jót kívánunk!

A Balogh család